Мери Попинз в реалния живот - дали е възможно да полетиш с чадър? (+видео)

2013-03-17 16:00:00
Мери Попинз в реалния живот - дали е възможно да полетиш с чадър? (+видео)
Снимка: YouTube

Като малки вероятно много от вас са си задавали въпроса, дали наистина е възможно един човек да полети във въздуха с помощта на чадър, също както детегледачката Мери Попинз от едноименния роман го прави. Е, каскадьорът Ерик Ронър реши най-накрая да даден категоричен отговор на този въпрос, пише OddityCentral.

 

 

Небезизвестният смелчага скочи със стабилен градински чадър от балон с горещ въздух, летящ над американския щат Южна Каролина. Експериментът му бе заснет от професионалисти от компанията GoPro, които се погрижиха да уловят всеки миг от любопитното начинание.

 

От видеото, което можете да намерите малко по-надолу, се вижда, че в първите няколко секунди след скачането от балона Ерик Ронър лети гладко заедно със своя градински чадър. Малко по-късно обаче платът не издържа на налягането и чадърът се разпада.

 

Разбира се, проваленият експеримент завършва с щастлив край, тъй като каскадьорът се е подсигурил с резервен парашут, с който успешно и безпроблемно се приземява на земята. Вижте видеото:

 

Автор: Илиана

ОЩЕ МАЛКО...

ОЩЕ ЗА...


КОМЕНТАРИ

Влез или се регистрирай за да пишеш...

Вход и регистрация

ЛЮБОПИТНО

 
Нагоре
Към пълната версия